Search..

Monday, September 3, 2012

SEGMEN MIZZ WENN : JOM TAMBAH FOLLOWERS DIBULAN SEPTEMBER !

Assalammualaikum, salam sejahtera, & salam satu Malaysia. 

Actually, dalam sejarah hidup dan dalam seumur kehidupanku, ini first time saya joi SEGMEN macamni, entah tak tau kenapa harini tiba-tiba teringat seorang member bagitau pasal mende alahni, kata dia, kalau kita rajin berblog & bersegmen, kemungkinan rating Blog kita akan naik.. insyaallah. itu yang orang cakap, saya tak cakap apa apa pun. kui kui kui.. So, tadi hakak, ada singgah blog Mizz Wenn Comel ni. and ternampak pula yang cik ween ada buat segmen hot hot gitu..Saja cuba nasib, mana tau follower jadi ramai lepas ni.. kan? hehe.. so, kalau u'oll nak meramaikan lagi follower u'oll dibulan ramadhan ni, apa lagi, Jom klik banner bawahni dan join! :) check it out!!

KLIK BANNER UNTUK JOIN!


due date Segmen ni pada - 6 September 2012..  so jangan lepaskan peluang untuk join yer. ^_^'

♥TERIMA KASIH DAUN KELADI, KLIK LIKE JIKA SUDI♥

16 comments:

  1. thanks join , jom bw suma peserta untuk meningkatkan followers andaaaa =)

    ReplyDelete
  2. slm kenal n folo...

    http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  3. Salam..Jaja dah follow awak..jempot FOLLOW Jaja balik..
    jempot juga join GIVEAWAY Dari Jaja..

    http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

    ReplyDelete
  4. jom follow, saya dr segmen yg sama

    http://daliladanblog.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  5. done follow.. dari segmen yg sama... jemput ke blog naz ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  6. ieza singgah dan follow, jemput follow ieza jugak :) segmen sama :D

    http://sayamintakmaaf.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  7. ada dua blog ye ... ^^
    singgah dr segmen sama .. follow here.

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum ....mama dtg dr segmen yang sama...:)

    http://maszull.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-follower-di.html

    ReplyDelete
  9. datang dr segmen yg sama... sbg memenuhi syarat, sy dtg follow sini...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wen-jom-tambah-follower-di.html

    ReplyDelete
  10. jalan and follow^^ anda dijemput untuk memeriahkan majlis

    http://leyacasandra.blogspot.com/2012/09/bloglist-september-by-amalia-hayati.html

    ReplyDelete
  11. Salam kenal dan follow
    Jemputan rasmi, join segmen saya ini sekali...
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
    Maaf mencelah disini...
    Jom cari rakan2 follower dan blog anda direview
    Penyertaan sehingga kini 83 blogger !!!

    ReplyDelete